Förlåt..

Förlåt för dålig uppdatering men det är av personliga skäl som jag inte vill ta upp här i bloggen. Men imorgon kommer ett inlägg det lovar jag!

Grattis farmor!

Idag har jag varit på kupolen och kollat på köpt lite presenter och även kollat på presenter som jag ska köpa under veckan, sen har jag även åkit bil och skrattat en massa med 2 fina vänner. Sen åkte vi och firade farmor som fyller 75 år idag, så ett stort grattis till henne, jag älskar dig farmor! <3
 
Det var väldigt mysigt, massa fika och så vart hon så sjukt glad över presenterna hon fick. Hon fick en bärbar dator så hon slipper sitta nere i källaren för att spela spel och vara på datorn överhuvudtaget, sen fick hon pengar som hon kan köpa vad hon vill för. Ska även fira en massa i helgen, då ska jag fira min kusin som fyllt 15 år, mina 2 kompisar som fyller 18 och 21 år och ska även fira farmor lite extra. Så min vecka och helg kommer vara fullspeckad med en massa kul.
 
Men nu tänkte jag ta tillfället i ackt och fråga vad ni vill se här på bloggen?
Skriv vad ni vill se så min blogg just intresserar dig att läsa den!
 

Något ni inte visste om mig..

Nu tänkte jag berätta om en sak som drabbade mig för ungefär 5 år sen och som jag sen lyckades bli fri ifrån, som sen slog tillbaka för ett par dagar.
 
För ungefär 5 år sen drabbades jag av bacillskräck, inte vilken bacillskräck som helst utan jag slutade äta, jag drack ingenting, jag kunde inte sitta på vissa platser, jag kunde inte ta i något, min hud och mina läppar torkade ut så mycket att jag kunde rycka bort hudflagor från dem, jag satt med händerna som två "skålar", med mera. Jag fick då åka in till sjukhuset för en massa prover och så, det enda som visades på proverna var att jag hade en infektion i kroppen, och jag fick även dryckes ersättning, som jag inte heller drack utan min syster drack upp dom, dom hade smak av oboy.
 
Men till slut kom jag ur detta och började äta och dricka som vanligt igen. Men detta har nu för några dagar sen slagit tillbaka på mig, men nu äter jag iallafall men kan nästan inte dricka, sen har jag en mani över att tvätta händerna, så min högra hand är jätte torr och ful, för jag kan typ inte smörja in den heller utan att jag måste tvätta den igen. Smörjer inte in någon del av kroppen så hela jag är jätte torr. Detta säger många skulle vara enkelt att bli av med, men det kan jag säga er att det inte är, det är psykiskt och jag vet att bara jag kan göra något åt det men skulle behöva hjälp på traven.
 
Jag orkar inte med detta och min familj orkar inte heller, för jag vet att mamma tycker det är jätte jobbigt. Men vet inte hur jag ska göra, jag vet inte hur jag gjorde förra gången. Jag föröker tänka bort det men det går verkligen inte. Så skulle behöva lite hjälp vart jag ska vända mig, så någon som har något förslag?
För jag orkar inte med detta, gråter mig till sömns varje natt!
 
 
 
 

Svar på frågestunden!

1. Vad fick dig att börja skriva en bok och vad i ditt liv ska den handla om?
 
- Det hela med boken är lite hemligt än så länge men, jag kommer ta upp det senare i bloggen.
 
2. Vad tycker du om att göra på fritiden?
 
- Oj, jag tycker om att göra mycket. Det är allt mellan att träna och bara vara hemma. Men några exempel är: fota, sjunga, skriva, skissa, måla, redigera, göra låtar, laga mat och vara med kompisar.
 
3. Vad utbildar du dig till?
 
- Jag tog studenten från barn och- fritids pogrammet den 10 juni 2011, så nu söker jag jobb vilket inte är så enkelt. Men får jag inget jobb så kommer jag nog att vidar utbilda mig, men vet inte till vad. Jag är utbildad barnskötare och personlig assistent, men vet fortfarande inte vad jag vill bli, helst något inom foto, smink eller naglar.
 
4. Vad tittar du på hos en kille?
 
- Jag är inte så himla utseende fixerad, utan jag vill helst att killen ska ha en bra insida och kunna acceptera mig för den jag är. Men ska vi gå på speciella saker som kan vara det där lilla extra så är det ögonen, leendet och tatueringar, det är 3 små plus.
 
5. Vad brukar du träna för något?
 
- Förut gick jag på friskis och svettis där jag både tränade gym och jympa. Nu är det endast promenader och
  styrka som gäller, men funderar på att börja där igen.
 
6. Ska vi åka på kryssning snart med snygga killar?
 
- Jag vill åka på kryssning med dig F, men jag har tyvärr inte de pengarna just nu. Men ska försöka fixa det så snart som möjligt.
 
 

8 Januari

Idag har jag inte gjort mycket har inte ens varit utanför dörren. Känner mig inge vidare så stannade inne och kollade på film på datorn. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, det beror helt på hur jag mår då. Mår jag bättre ska jag nog ta en promenad runt byn och sen städa lite här hemma! Hoppas ni alla har en bra kväll!
 

Frågestund!

Nu tänkte jag köra en frågestund som jag avslutar på onsdag!
Så ställ era frågor nu!

Detta är jag!

Nu tänkte jag ge er lite information om mig själv!
 
Hela mitt namn: Anna Ida Margareta Andersson
Ålder: 20
Bor: Borlänge
 
På min fritid fotar jag väldigt mycket, jag redigerar även bilder, håller även på med musik och skissar mycket, är med mina vänner och min familj, håller även på att skriva på en bok om mitt liv, jag är även väldigt intresserad av inredning, smink, hudvård och nagelvård.
 
Vill ni veta något mer så är det bara att fråga!
 

Börjar om!

Jag har tänkt över detta ett antal gånger för nu har jag tröttnat på devote.se och därför är jag tillbaka här på blogg.se, jag tänkte börja om och få min blogg att flyta på så bra som möjligt, har endast ett inlägg kvar sen jag skrev här förut, men nu är det nytt år och nystart på denna bloggen, hoppas mina följare följer med mig!

RSS 2.0